ICAGENDA_PLG_SEARCH
Pretraga video galerije
Pretraga kontakata
Pretraga sadržaja
Pretraga kategorija proizvoda
Pretraga proizvoda
Pretraga Komentara

Moja priča

Da ''život piše romane'' ima istine u ovoj rečenici. Moje detinjstvo je bilo bajkovito, rođena sam na Kosovu. Svako ko je jedan dan živeo na tom prostoru zna da je bio u bajci i to u vremenu osamdesetih i devedesetih godina. Moji roditelji su mi uvek bili podrška u svemu, moja snaga. Bila sam odličan đak, odličan student, moji roditelji su bili ponosni na mene, bila sam uzor svojim sestrama, najbolji drug svojim prijateljima. Na Kosovu sam upoznala moju prvu i jedinu ljubav, mog Sinišu. Naša ljubav traje više od 25 godina, on je moj oslonac, razum, on me bodri da idem dalje, teši kad mi je teško. Naša ljubav i naš brak je ''model'' mladim bračnim parovima. Zbog ratnih dešavanja na Kosovu i Metohiji bili smo prinuđeni da se preselimo i počnemo novi život u Beogradu.

Vesna Kuzanovic, samostalni distributer FLP proizvoda, Soaring menadzerSve do januara 2001. godine mi smo bili jedna srećna i bezbrižna četvoročlana porodica. Ja, moj suprug i naša dečica, Lazar i Filip nismo znali za brigu i zdravstvene probleme. Sve dok jednog dana podmukla bolest nije tiho zakucala na naša vrata i uvukla se u našu kuću. Moj Siniša je u svojoj 35. godini dobio tešku i opaku bolest kao što je Multiple skleroza. Lečio se u kliničkom centru u Beogradu, primio je pulsnu terapiju, ali su nam nažalost lekari rekli da za tu bolest nema leka i da se pomirimo sa tim. Nisam mogla da gledam mog Sinišu bespomoćnog. Probali smo lečenje bioenergijom, raznim čajevima, išli na rehabilitaciju u Igalo ali poboljšanja nije bilo.

Jednog dana sudbina nas je spojila sa gospođom Sonjom Knežević koja je sada i naša viša sponzorka. Gospođa Sonja nam je tada predložila da probamo sa Alojom i mi smo bez razmišljanja prihvatili. Za manje od mesec dana od korišćenja FLP proizvoda moj suprug je osetio poboljšanje a za godinu dana njegovo zdravstveno stanje se vratilo u normalu. Kada je moj suprug ozdravio mi smo tada već bili senior menadžeri. A šta je to što nas je navelo da krenemo da radimo ovaj program?

Pa imala sam jedan veliki cilj ispred sebe, imala sam ogromnu želju da pomognem svom suprugu da ozdravi. Uključili smo se u ovaj program da bi smo kupovali proizvode po nabavnoj ceni. Tada nismo znali ni šta su dva ni četiri boda. Mi smo proizvode FLP-a preporučivali svojim rođacima, prijateljima da bi i oni živeli što zdravije i kvalitetnije. Neko je odmah prihvatao naš savet a bilo je i onih koji su sumnjali u delotvornost Aloje, ali videvši mog supruga svaka sumnja je bila suvišna. I tako smo uključivši se krajem septembra 2001. godine već u oktobru iste godine ostvarili smo 25 bodova. Decembra 2001. godine i Januara 2002. godine povezavši ta dva meseca ostvarili smo poziciju Asistent menadžera a menadžersku značku dobili smo u Februaru. Radili smo sa puno elana, Marta 2002. godine ostvarili smo i auto-program i u našoj mreži dobili dva menadžera u prvoj liniji i dva u drugoj dubini. Postali smo Senior menadžeri. A 2006. godine postali smo Soaring menadžeri. Divno... putovanja, druženja, novac i zdravlje sve nam je to pružio FLP. To nas je još više motivisalo da idemo dalje, da imamo što više saradnika, da budemo što humaniji, da pomažemo ljudima da ostvare svoje snove a preko njih i mi naše. Ni jedan čovek nije postao veliki dok nije bio usredsređen, posvećen i disciplovan u ostvarenju svog postavljenog cilja. U životu postoje usponi i padovi, kako će te se vi kretati zavisi samo od vas i od toga koliko ste vi verovali u sebe i svoje ciljeve i kakve su vam želje.

U ovoj kompaniji pored bonusa postoje i više podsticajnih programa kao što su: Evropski reli, Svetski reli, 13. plata, auto-program, prvi, drugi, treći nivo. Kompanija FLP nam daje sve mogućnosti da izgradimo svoj posao tj. svoje preduzeće, a na vama je odluka da to i uradite. Mi smo želeli da ostvarimo evropski reli i 2003. godine smo bili u Budimpešti, 2004. godine u Atini, juna 2005. godine u Kopenhagenu, Evropski reli 2006 u Francuskoj, 2007. u Budimpešti, 2008. Štokholm, 2009. godine u Malagi, Španija, 2010. London, 2011 Beč i 2012 ponovo Budimpešta. Pa gde to ima? Naravno u kompaniji FLP. Vi radite svoj posao i zato ste plaćeni ali i pored toga kompanija Vas nagradjuje lepim putovanjima. Ne zaboravite da je uspeh dugotrajno planiranje, moramo da znamo šta želimo od svog života i da krenemo što pre da radimo, moramo da radimo prvo na sebi, ne trošite svoje godine uludo, život nema reprizu, donesite pravu odluku, verujte u sebe i uz pomoć kompanije FLP bićete najbolji. Zaboravite na neprijatelje koje imate u sebi, odbacite ih a tri najveća neprijatelja čoveka su:

- strah – strah od odbijanja, šta ako me odbiju ili se smeju, da li grešim.
- prošlost – sećamo se kako nam je nekada bilo lepo, živimo od uspomena.
- vera u sebe – da li ja to mogu, da li ću ja to dobro da radim, ja nemam vremena za to itd.

Zapamtite dobro FLP vam nudi slobodu izbora, radite kad želite, koliko želite i s kim želite. Zato počnite danas, danas odvojite sebe od prošlosti ili neka vam ona bude temelj novog početka, gledajte napred i da se vratim na početak moje priče ''Život piše romane''.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
porn Porn