ICAGENDA_PLG_SEARCH
Pretraga video galerije
Pretraga kontakata
Pretraga sadržaja
Pretraga kategorija proizvoda
Pretraga proizvoda
Pretraga Komentara

Praktični detalji o Poslovanju FLP-a

Na samom početku recimo to da je učlanjenje BESPLATNO i DOŽIVOTNO !!! Nema plaćanja članarine!. Potpisivanjem ugovora i kupovinom proizvoda u vrednosti od 0,350 boda odnosno 55 evra + 20% poreza, postajete saradnik FLP-a.

Svaki proizvod nosi određen broj bodova. Da bi stekli pravo da učlanjujete druge osobe i dobijate BONUS od kompanije (drugostepena zarada od 5% ukupne prodaje tog meseca), kao saradnik u obavezi ste da do kraja tekućeg meseca kada je potpisan ugovor zajedno sa narednim mesecom ostvarite promet od dva boda (promet od oko 490 evra).

Za osobe koje žele brzo napredovanje u poslu, kompanija je obezbedila pakete proizvoda koji nose 2 boda odnosno Tooch pakete, čijom se kupovinom istog trenutka postaje saradnik FLP-a, i izlazi se na nivo Asistent supervizor-a i automatski stiče pravo na učlanjenje drugih osoba i bonus od kompanije, koji biva uplaćen na vaš žiro račun u banci svakog 20-tog u mesecu, zajedno sa časopisom. Porez na dobit koji kod nas iznosi 20% posto kompanija direktno uplaćuje i na taj način izmirene su Vaše obaveze prema državi. Kao što vidite kompanija se za sve pobrinula da bi vi što bolje funkcionisali. Kupovinom ovih paketa postiže se ušteda u odnosu na pojedinačnu kupovinu ovih proizvoda. Postoje i dva manja paketa od po 1 bod.

Od nivoa asistent supervizora krećete sa izgradnjom vašeg biznisa. Za dostizanje narednih nivoa prati se ukupan promet koji ostvarujete vi zajedno sa Vašom mrežom u svaka dva uzastopna meseca. Kada dva meseca prođu, vidi se da li ste dostigli taj nivo ili ne, prvi mesec se briše, bodovi iz drugog meseca se zadržavaju i prati se koliko će te imati u zbiru bodova za predhodni mesec i mesec koji tek počinje. Već na sledećem nivou, nivou Supervizora (25 bodova za dva uzastopna meseca) bonus se kreće od oko 150 do 500 evra, na nivou asistent menadžera od 500 do 1.000 evra, a na nivou Menadžera od 1.000 do oko 5.000 evra mesečno, pa i više. Ovaj nivo pruža mogućnost zarade koja nije limitirana. Na nivou iznad ovog ima još pet nivoa, na kojima zarada daleko prevazilazi navedene iznose a ja ću Vas samo pustiti da razmišljate o tome. Vrlo je bitan jedan detalj koji čini ovaj MLM sistem vrlo specifičan, a to je da:

MA KOJI NIVO DA DOSTIGNETE, NE MOŽETE NIKAD PASTI ISPOD NJEGA - TU STE DOŽIVOTNO.

U OVOM POSLU MOŽETE SAMO NAPREDOVATI !!!

Mrežu možete graditi u celom svetu, a o tim detaljima konsultujte se sa nama. Poslovna politika ove kompanije važi za najbolji MLM sistem na svetu u robnom marketingu.

U kombinaciji sa fantastičnim proizvodima, izuzetna politika ove kompanije dolazi do punog izražaja. PROIZVODI SU POTPUNO NEŠKODLJIVI I PRIRODNI, tako da ih mogu koristiti i trudnice u poodmakloj trudnoći, kao i bebe od samog rođenja. Ispitani su kvaliteti u svih za sada 160 zemalja u kojima se vrši njihova distribucija, dok kod nas ispituje i potvrđuje i njihov kvalitet i lekovitost i odobrava za korišćenje i u upotrebu zavod za zaštitu zdravlja TORLAK i naša Agencija za ispitivanje lekova, koja je ove preparate registrovala kao dodatke ishrani.

Sa njima se postižu izuzetni rezultati kod mnogih bolesti i stanja kod kojih zvanična medicina nema adekvatan odgovor. Osim preparata za pomoć u rešavanju zdravstvenih problema tu su još: set izuzetno kvalitetne kozmetike na bazi aloje, sredstva za ličnu higijenu, anti-celulit program, sredstva za regulaciju telesne težine i još puno toga.

Moja iskustva, iskustva mojih sponzora i iskustva mojih saradnika u vezi sa rezultatima koji se ovim proizvodima postižu kod poremećaja imuniteta, auto-imunih oboljenja, (multipleks skleroze, akutne reumatske groznice, reumatoidnog artritisa, psorijaze, dijabetes melitusa), karcinoma, leukemije, cista i mioma, svih problema sa vidom (dioptrija, katarakta, stabizam,...), problema sa holesterolom i trigliciridima, trombozom, predinfarktnih stanja, oporavka posle šloga, regulacija visokog i niskog krvnog pritiska, spondiloze i išijalgije, okoštavanja, kamen u žuči i bubregu, posekotina, rana i gangrena, svih oblika steriliteta, problema sa bakterijama i virusima (ešerihija koli, streptokoke, stafilokoke, kandida, koksaki virus, herpes,...), parkinsonove bolesti, poremećaja funkcije štitne žlezde, astme i bronhitisa, i mnogih drugih bolesti i stanja, govore da se radi o izuzetnim proizvodima koje od scra treba koristiti i preporučivati ih svakom !

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
porn Porn