ICAGENDA_PLG_SEARCH
Pretraga video galerije
Pretraga kontakata
Pretraga sadržaja
Pretraga kategorija proizvoda
Pretraga proizvoda
Pretraga Komentara

Čuvar našeg zdravlja

 
"Svaki lanac je jak samo onoliko koliko je jaka najslabija karika u njemu." Ovaj postulat primenjen na naše zdravlјe znaći da smo zdravi samo onoliko koliko je zdrav najslabiji deo našeg bića. Kako saznati koja je to "karika" u našem organizmu najslabija pre nego što ona "pukne". Pre pojave simptoma nemamo šanse da to saznamo. U našem organizmu se neprestano događaju biohemijske lančane reakcije u savršenom poretku i dinamičkoj ravnoteži. U momentu poremećaja ravnoteže u sistemu pada imunitet i dolazi do pojave bolesti.
list aloje
 
"Bolje sprečiti nego lečiti" je staro pravilo, ali kako sprečiti? Aloja vera - čudotvorna biljka i prirodna apoteka - nudi nam nesebičnu pomoć da sačuvamo zdravlje, a ako je narušeno da ga popravimo. Da dobro izgledamo, da se još bolje osećamo i da odložimo simptome starosti. Svoje lekovite osobine u izvornom obliku potvrđuje vekovima, u skoro svim starim kulturama. U današnje vreme koriste je milioni ljudi širom sveta.
 
Aloja Vera u Ginekologiji
 
Miomi na materici i ciste na jajnicima su dosta česta pojava, posebno kod žena u trećoj i četvrtoj deceniji života. Zvanična medicina to obično rešava (višekratnim) hiruškim putem. Naši lekari, iznoseći iskustva iz sopstvene prakse, navode slučajeve potpunog nestanka mioma i smanjenja ili potpunog nestanka mioma na materici, nakon upotrebe Aloje Vera Gela u kombinaciji sa još nekim FLP proizvodima. Slične navode iznose korisnici o nestanku cista sa jajnika. Hronična upala jajnika, ranica na grliću materice, nestaje upotrebom Aloja vera Gela u kombinaciji sa lokalnom primenom jos nekih FLP proizvoda. Aloja vera ima anti mikrobna svojstva, i veoma uspešno otklanja razne vrste vaginalnih infekcija : Bakterijskih. Virusnih, .Gljivičnih i Kvasnih (Herpesi, Candida, Trihomonas itd). Dr. Robert Picker iz Kalifornije, navodi da Aloja vera veoma uspešno SPREČAVA i OTKLANJA razne vrste genitalnih herpesa, koji ima epidemiološke razmere. Zahavljujući anti inflamatornim osobinama pomaže kod raznih ginekolških upala.

Aloja Vera u Urologiji

Razne infekcije urinarnog trakta se mogu uspešno sanirati, upotrebom Aloja Berry Nectara, koji nije ništa drugo do čisti Aloja Vera Gel sa dodatkom sokova borovnice i jabuke. Isti se koristi i kod tretmana bolesti prostate, uključujuci i maligna obolenja.. Vozači kamiona, dugoprugaši koji za volanom provode 10-16 sati dnevno, spadaju u vrlo visoko rizičnu grupu obolenja raka prostate. Upotreba Aloja Berry Nectara kao prevetive se pokazala vrlo efikasnom i u ovom slučaju.

Aloja Vera i Sterilitet

U mnoge domove Aloja Vera je unela radost dolaska zdravih i normalnih beba. Brojna iskustva naših saradnika i doktora iz celog sveta,  kao i iz naše zemlje govore o uspešnom lečenju steriliteta neplodnih parova. Sve bebe koje su ugledale svet zahvaljujuci Aloja veri, su zdrave i normalne i lepo napreduju Najbolji rezultati se postižu u kombinaciji Aloja Vera Gel ili Berry Nectar sa istovremenom upotrebom pčelinjih proizvoda i još nekih dodataka ishrani.

Aloja Vera u Pedijatriji

Proizvodi FLP na bazi stabilizovanog Aloja Vera gela su idealna sredstva za negu dece svih uzrasta. Na najprirodniji i najefikasniji način bez negativnih nus pojava mogu se otkloniti mnoge tegobe i neprijatnosti kod dece. Grčevi u stomačiću, crvenilo od pelena, upale ušiju, zapušen nosić, kašalj, ujedi insekata, spoljne infekcije, razne povrede, opekotine, ekcemi, stomačne infekcije, anemije itd. Možda najvažnije od svega je poboljšanje IMUNITETA. Sa samo nekoliko proizvoda koje bi svaka porodica sa decom trebala imati u kući. mogu se izbeći velike nevolje (Aloe Bits'n Peaches, Aloe Activator, Aloe First, i Aloe Gelly).
 
Aloja Vera u Stomatologiji

Dentalna upotreba Aloja Vere je mnogostruka. Aloja Vera povećava odbramdbene mehanizme i ekstremno je efikasna u tretmanu bolesti desni usne duplje. Kao snažan antiseptik pogodna za tretman "džepova" zahvaljujući antifungicidnim i antibakteriskim osobinama redukuje inflamatorne iritacije. Oslobađa svih neprijatnosti uzrokovanih upotrebom proteza. U oralnoj hirurgiji nezamenjiva pomoć, tvrde oralni hirurzi. Zaustavlja krvarenje, sprečava infekcije, ublažava bol, regeneriše tkivo i tako mnogostruko ubrzava ozdravljenje.
 
Dr. Timothy E. Moore, (Oklahoma) je tokom 14 godina, tretirao Aloja Vera proizvodima, preko 6.000 pacijenata. On izveštava o izvanrednim rezultatima primene: Na mestu izvršene periodontalne operacije, na mestu ekstrakcije, kod paradentoze i gingivitisa. Kod raznih oblika oralnih bolesti, hronične prirode. Olakšanja donosi čak i pacijentima obolelim od AIDS i Leukemije (Aloja vera Gel, Aloe First, Activator, Aloe Gelly).

Aloja Vera i Endokrini Sistem

Dr. Deepak Chopra, endokrinolog kaže" Telo je polje molekula, um je polje ideja. Gde god krenu misli, idu i molekule." To znači telo i um su nerazdvojna celina koja čini ljudsko biće. Na svaku misao, svaku emociju endokrini sistem različito reaguje. Sve sto nam se događa ima direktnog odraza na biohemijske procese endokrinih žlezda.
 
Savremeni način života obiluje: Nezdravom ishranom, učestalim stresom, nezdravim snom, preteranom upotrebom lekova, sve zagađenijom životnom sredinom. Sve to uzima danak blagodetima koje nam pruža tehnoliški razvoj. Akumulacija toksina u našem sistemu ubrzava starenje. Koliko puta smo sreli "starca" u tridesetim i "mladića" u sedamdesetim? Iskustva miliona korisnika Aloja vera Gela, širom sveta potvrđuju da Aloja vera vrši detoksikaciju i dovodi u ravnotežu ceo endokrini sistem Izvanredno efikasnom se pokazala kod disfunkcije TIROIDNE žlezde. Naučne studije potvrdjuju da Aloja vera podstiče prirodno oslobađanje melatonina, hormona veoma važnog za imuni sistem i zdrav san. Aloja vera takođe uspešno otklanja hormonalne poremećaje i neprijatnosti za vreme menopauze kod žena.

"Šta god da je otac bolesti majka joj je loša ishrana" kaže kineska poslovica. Naš narod kaže "zivot na usta ulazi". Savremeni način zivota je trka za vremenom i zaradom i "Brza hrana" (koju s pravom nazivaju mrtvom hranom) drastično potvrđuju ove narodne mudrosti. Pravilna ishrana i stabilan imunitet su prevencija većine obolenja. Aloja vera sa svojim hranljivim i lekovitim sastojcima može sačuvati naše zdravlje, ili ako je već narušeno povratiti. Od davnina je poznato farmakološko delovanje Aloja vere na maligna obolenja, ali je nauka tek nedavno otkrićem Dietilhexilftalata i Emodina u Aloji, otkrila mehanizam tog delovanja. I pored toga Aloja vera još uvek čuva mnoge tajne svog delovanja i ako je njena dobrobit poznata od samog početka civilizacije. Nije toksična, ne proizvodi nikakve negativne prateće efekte. Za 5000 godina nisu registrovane ozbiljnije pojave alergije. Ne može se predozirati. Doziranje je u rasponu od jedne kapi do jednog litra dnevno, zavisno od uzrasta i stanja osobe.

Pažnja!

Pored svega navedenog, upotreba Aloje ni u kom slučaju ne isključuje zvanični medicinski tretman. Ona je izvanredna pomoć medicinskom tretmanu, sa obiljem od preko 200 bio-aktivnih supstanci, izvanredno povećava učinak medicinskog tretmana i skraćuje vreme oporavka. Aloja vera deluje kao biološki aktivni nosač lekovite supstance farmaceutskog preparata (Robert H. Davis,PH. D.) i velika je pomoć kod saniranja negativnih nus pojava kod hemo i radioterapija.
 
Šta je prava Aloja vera, i u čemu se razlikuje od ostalih?

To je pitanje velikog broja korisnika Aloja vere. U oblasti pravnih nauka prava istina se utvrđuje na osnovu materijalnih dokaza i izjava svedoka. Ako iste parametre primenimo za utvrđivanje istine o lekovitom delovanju Aloje vere, naći ćemo materijalne dokaze u izveštajima naučnih institucija i izjavama korisnika FLP Aloja proizvoda širom sveta na svih pet kontionenata, u preko 160 zemalja...
FLP proizvodi
 
Prava Aloja vera, je samo ona koja u boci konzumnog proizvoda sadrži čisti, pravilno stabilizovani Aloja vera gel, u prirodnom obliku i sastavu, koji po kvalitetu i delotvornosti ne odstupa od svežeg gela. Već 35 godina, taj vrhunski kvalitet Aloja vera prizvoda obezbedjuje FLP kompanija. Kvaliet proizvoda garantuju: pravilan prirodni postupak stabilizacije gela, najsavremenija tehnologija prerade i rigorozna kontrola svake faze - od uzgoja biljke na sopstvenim planatažama, preko stabilizacije, prerade, transporta i distribucije do krajnjeg potrošača. Zbog toga se proizvodi FLP-a ne mogu nabaviti u health storu.
Svi FLP proizvodi s pravom nose pečat kvalieta IASC (Međunarodnog naučnog saveta za Aloju), kao i koser i islamski pečat. Razlika je dakle u kvalitetu konzumnog proizvoda i njegovoj delotvornosti.

Aloja Vera i Nega Kože - Izgled i Lepota

Koža je najprostraniji kompleksni organ tela, sa mnogo funkcija veoma važnih za održanje života zaslužuje pažnju i odgovarajuću negu. Koža vrši ulogu zaštite tela od spoljnih uticaja i reguliše temperaturu. Ima sekretornu, ekskretornu i imunobiološku funkciju. Sastoji se iz tri osnovna sloja: Epiderma (pokožica), Derma (koža) i Hypoderma ili subkutano tkivo. Kao zaštitni omotač tela podložna je svim spoljnim uticajima. Posledice su ubrzano starenje u kome koža gubi sposobnost regeneracije, a time i glatkoću i elastičnost. Epiderm se degeneriše i gubi fleksibilnost. Derma ili srednji sloj kože, se sastoji od elastične mreže ćelija u kojoj su raspoređeni krvni i limfni sudovi nervi, znojne i lojne žlezde, i konačno Hipoderma ili potkožno tkivo koje ima ulogu zaštite i izolacije mišićnog i koštanog tkiva. Istovremeno deluje i kao izvor hraniva za dva spoljna sloja.
 
Od svih delova kože, koža lica i vrata je najizloženija spoljnim uticajima. i najosetljivija, i radi toga podleže specijalnom tretmanu nege, koji se bitno razlikuje od načina nege ostalog dela kože. Postoje četiri tipa kože: suva, normalna, masna i kombinovana. Svaka od njih podleže starenju, spoljnim uticajima i nedostatku ishrane. Zato je neophodna svakodnevna briga i redovni tretman za održavanje čistoće, vlažnosti , hranljivosti i pH vrednosti kože za zdrav i lep izgled lica. Aloja vera deluje na sva tri sloja kože.
 
Postoji sedam načina na koji Aloja vera deluje na zdravlje i lepotu kože:

1. Obezbeđuje sve potrebe tkiva, štiti prirodnu pH vrednost, čisti, ubija bakterije i gljivice i hrani.
2. Ima sposobnost duboke penetracije, unoseći hranljive materije do živih ćelija derme i hipoderme.
3. Uklanja mrtve ćelije epiderma i stvara prirodnu osnovu za nastajanje novog tkiva, pomaže disanje pora čisti i kondicionira.
4. Hrani kožu prirodnim hranivima od najveće važnosti. Iz svog bogatog sastava dozira potrebne količine vitamina, minerala, saharida, amino kiselina, antioksidanata itd.
5. Stimuliše zdrave nove ćelije preko svog kompletnog amino-kiselinskog kompleksa koji se nalazi u njenom prirodnom sastavu. Nove ćelije se brže multipliciraju u zdrave jer su amino kiseline gradivni materijal za formiranje novih ćelija.
6. Povećava prirodnu vlažnost kakvu ima zdrava mlada koža u razvoju. Aloja obazbeđuje balansiranu vlažnost, bez zagušenja pora, što se događa kod uljnih preparata. Aloe Activator održava prirodnu vlažnost i normalno disanje pora.
7. I na kraju, pravilno stabilizovani Aloja vera produkti nemaju negativnih nus pojava.

Naglašavam pravilnu stabilizaciju, jer u suprotnom može doći do kontaminacije i toksičnosti. Važno je napomenuti da nema kozmetičkog proizvoda, pa čak ni Aloja vera, koji će delovati preko noći. To znači: permanentna svakodnevna nega daje najbolje rezultate ako pri tome obezbedimo i hranljivost "iznutra" uzimanjem Aloja vera gel napitka, budimo spremni za odgovor na učestalo pitanje "Od čega si se tako prolepšala?"
 
Od davnina je poznata delotvornost Aloje vere za negu kože, kose i tretman svih vrsta dermatitisa, bez obzira na uzroke nastanka. Takođe se zna da izvanredno daluje na očuvanje i izgled zdrave kože i kose. Zadnjih nekoliko desetina godina Aloja vera je postala eldorado za kozmetičke kompanije širom sveta, zbog svog veoma moćnog antioksidativnog, regenerativnog i hidratantnog dejstva. Na tržištu se mogu naći od najboljih do najlošijih preparata na bazi Aloje za negu kože. Ovi zadnji su na žalost u većni. U USA, ovu pojavu nazivaju "velikim maskiranjam", jer tzv. čudotvorna sredstva umesto lečenja i nege kože i kose privremeno maskiraju probleme, koji će se kasnije javiti u još drastičnijem obliku.
 
Kvalitet gotovog proizvoda zavisi od kvaliteta sirovina

Samo čisti Aloja vera gel u kompletnom prirodnom obliku i sastavu, ugrađen u kozmetićki preparat može dati dobre rezultate. Ako je postupkom prerade poremećena prirodna ravnoteža bioaktivnih fitojedinjenja u Aloja vera gelu, to će se neminovno odraziti na učinak proizvoda.
Vrlo često se unutarnji zdravstveni problemi manifestuju na koži ili kosi. U tom slučaju preporučujemo istovremenu upotrebu Aloja vera napitaka sa intenzivnim tretmanom preparatima za spoljnu upotrebu.
Pri tome moramo imati na umu da se radi o prirodnim proizvodima i da se zdrava i lepa koža i zdrava kosa ne dobijaju preko noći. Pomoću FLP proizvoda možemo postići vrhunske rezultate, ako ih koristimo na već provereni i potvrđeni način tokom dužeg vremena.
 
FLP ima kompletan asortiman proizvoda za negu kože tela, kose i kože lica, kao i dekorativnu kozmetiku namenjenu za sva četiri tipa kože. Kozmetičari profesionalci, kao i korisnici, tvrde da su preparati FLP na bazi Aloja vere vrhunskog kvaliteta i da se njima postižu maksimalni efekti održavanja mlade i zdrave kože, kao i regeneracija i podmlađivanje starije.
 
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
porn Porn